Mit akarunk mi férfiak? – Tanácsok nőknek

Normál esetben azt mondanám, amikor az előző bejegyzésemet írtam, amely a „Mit akarnak a nők?” hatásvadász címet kapta, nem gondoltam volna, hogy ilyen sok visszajelzés fog érkezni hozzám vele kapcsolatban.

Ez legalább olyan megdöbbentő volt számomra, mint hogy a legnézettebb kereskedelmi tévéműsor a Való Világ. Ami ha valóban a való világunkat mutatja be, akkor itt és most felszólítom a társadalmat egy csoportos öngyilkosság elkövetésére. Hiszen erkölcsi csőd után nincs értelme, sem jogunk, hogy éljünk. Persze ne legyél most olyan fellelkesült tulok, hogy lelkesedésből felkötöd magad a mama frottír hálóköntösének az övével. Elég ha disznózsír kerítést emelünk a villa köré, mert tudjuk, a zsír jó szigetelő, és így legalább ami bent van, bent is marad.

Nem csak női, de férfi olvasók is jelezték, hogy nagyon kíváncsiak a másik oldalra. Tény, ott is van megbeszélnivaló, mint az év végi bizonyítványnál.

post11.png

Mint tudjuk a nők a teremtés koronájának az ékkövei. Nekik nőknek normális dolog, hogy Nők. Szépek, csodásak, kívánatosak, testük minden áldott porcikája tökéletes. Normális minden amit tesznek, mert nők. Jó ha sírnak, ha nevetnek, ha veszekednek, és joggal mélázhatnak el a boltban kezükben tartott babkonzervek kalóriatartalmán. Szóval ők így tökéletesek, tökéletlenül tökéletesek. És lássuk be, ez így is van rendjén, hiszen az optimálisan kalibrált faszik a nőket úgy szeretik, ahogy vannak, az ördögi húzásaikkal, angyali tetteikkel. Most egy kis segítség a nőknek, hogy legyenek még tökéletesebbek, számunkra.

Amit ismét fontosnak tartok kiemelni: ”Nőnek lenni, csak egy férfi mellett lehet.” – na igen ez tény, de büdös nagy tény fordítva is. Csak az utóbbi sosem kap akkora hangsúlyt.

Szeretnék néhány tippet adni a lányoknak, csajoknak, hölgyeknek, hogy visszataláljanak az ösvényre és a csaj helyett, a nőt lássák bennük a hímek. (Ezzel csak nyerhetnek, hiszen jobb ha nőként, és nem pedig csajként tekintenek rájuk.)

Most foglaljuk össze, hogy mi férfiak mit is tudunk a nőkről: A nők bizonyos tulajdonságai alapján joggal tartjuk őket az emberiség szuper fegyverének. Tény, hogy vásárlási szokásaik és jó szívük, na meg a kifogyhatatlan ’varázskuponfüzetüknek’ köszönhetően a gazdasági válság legnagyobb ellenfegyverei, nem beszélve szuperhősi tulajdonságaikról. Nem is beszélve a bennük lakozó több személyiségről (anya, feleség, csaj, házisárkány) és bámulatos osztódási képességükről!

Amit, mi férfiak hiányolunk a nőkből:

– Türelem: Hála Istennek a férfiak és a nők igencsak különböznek egymástól. Minden férfi türelmes, megértő párra vágyik. Szeretjük, ha a párunk türelmes például a színekkel kapcsolatos nem éppen professzionális képességeinket illetőleg. Fogadja el, nekünk bőven elég tudnunk az életben maradásunkhoz szükséges alapszíneket: piros, sárga, zöld, barna, fekete, fehér, rózsaszín, lila. Ha pedig, netán valamelyik fajtársunk ennél több színt tud megkülönböztetni, biztosak lehetünk abban, hogy ott hamarosan gondok lesznek… Továbbá hálásak vagyunk, ha az idegenszavakat, mint például a „platform” csakis annak megfelelő területen alkalmazná. Például a szórakoztató elektronikában és számítástechnikában. Hiszen mi köze lehet PS3 platformnak a cipőkhöz? Ugyan már…

– Becézés – becézzél, de ne haverok előtt, hiszen a férfi kemény és rendíthetetlen, az élet hőse, maga Conan a barbár…de egyetlen szuperhőst sem hívtak még nyuszómuszónak, a hálószobán kívül…

– Hálószoba titok – szép remény, hogy létezik bármelyik félnél is… próbáld meg te kiépíteni ezt, hidd el lehet benne valami új érzés. Mi pasik nem örülünk ha kifecseged ágybeli tudásunkat. De hidd el nehéz úgy teljesíteni otthon, ha vendégségben lévő minden barátnőd szemünk helyett az ölünkbe bámul azon tanakodva, hogy igaz -e amit meséltél neki. Egy normális férfi nem lobogtatja a véres kardként a nőjét a haverjainak. Elfogadja, és úgy szereti ahogy van, és ha van rá oka kincsként őrzi. A nők is tegyenek így.

– Figyelem – Ha te elvárod, hogy tudjuk az összes legjobb barátnőd nevét és kemény életútját, akkor te meg tanuld meg az aranycsapat nevét és a konzolok billentyűkombinációját, na meg hogy a sör hidegen jó.

– Család – a családot senki sem választhatja meg. Ha nem jön be a nő családja nekünk, ne ránk haragudjanak és fogadja el a párunk mi csak őt akarjuk, nem a családot. Ők a nőhöz tartoznak, vele járnak, elfogadjuk, de ne erőltessék ránk mint a két számmal kisebb cipőt. Ha ti vagytok az igaziak, optimális esetben a pasid úgyis tőled akar majd családot, nem pedig az anyádtól. Úgyhogy őt nem kell ajnározni és mindenhova cipelni, mint a smartkártyát. Ha jól főz a mama és kedves, figyelmes és nem egy orrát a dolgaitokba beleütő hárpia nem lesz gond. Hiszen a közös cél összetartja majd őt és a pasit. A cél nem más: te boldog legyél. Ha pasizol, pasiddal legyél, ne vond be az anyád. Ha anyáddal vagy ne a pasid után loholj. Fontos: minden férfi szereti az anyósát, de magukat jobban…

– Szőrös dögök és a gyerek csapda – fogadd el, szart nem szedünk, nyüszögést nem díjazzuk, kutyát nem sétáltatunk, sőt a kutya fogalma is valahol 30 kg felet kezdődik.

– Tökéletesség – ‘Naja, mi férfiak mindent elhiszünk. Még azt az is, hogy egy pornófilm az egész élet. De egy dolgot tudjunk, értsünk meg. Optimális esetben mi férfiak sem várunk többet a nőktől, mint amit mi magunk adunk nekik. Néhány vásárlási kupon meg egy kókadt virág, hervadt férfiasság negyven év után. DE, vannak dolgok, amik nem az a bizonyos párkapcsolati adok-kapok részei. Gondolok itt a nők fekete, egyre gyakrabban kunkorodó bajszára, vagy szúrós vádlijuk antierotikus éjjeli dörgölődő érintésére, mikor hozzápréselődik szerelméhez, akinek az ellaposodott szexuális életnek köszönhetően, rögtön cikázó gondolatai támadnak, hogy ilyen érzés lehet -e Vendellel, a teremfoci társsal ágyba bújni. Tehát hölgyeim, ne legyenek szőrösebbek, mint a párjuk.

– Megjelenés – Egy dolgot tisztázzunk most és mindörökre. Meglehet, hogy megtaláltad a pasid böngészési előzményét, de az ott látottak nem feltétlenül jelentik azt, hogy ő bizony arra vágyik, hogy megjelenésedben te egy helyrajzi számos kokott legyél, és úgy vonuljál utánfutóként plázában, mintha csak egy pornófilm felvezető képkockáiban szerepelnél, köszönhetően a kényelmetlen szereposztó díványon hozott alakításodért. Rendes férfi nőre vágyik, strici kurvára, disznó pedig kocára. Mindig arra gondolj, mikor beléd szeretet a nagy Ő, igyekezzél megmaradni annak a csábítónak, amivel levetted a lábáról a kant. És ne lepődjél meg, ha évek után azt hallod tőle: én a régi ruhádban is szerettelek.

– Lemondás – Az áldozathozatal két oldalú dolog. Egy normális kapcsoltban mindenkinek kell áldozatot hoznia. Ha te elvárod, hogy mi férfiak ne haverozzunk, és sörszagú szájjal akarjunk rávenni, hogy nézzél velünk egy számodra érdektelen sport mérkőzést, vagy azon kelljen ámulnod milyen profin nyomkodjunk a konzoljaink varázsgombjait, tegyél te is némi engedményt. Szándékod komolyságát bizonyítandóan, remek lehet első lépésnek, ha egy spontán shoppingtrip nem nyúlik el egy gyári műszak hosszúságára. Egy boltot maximum csak kétszer látogassál meg, és minden fehérnemű boltba egy kacér pillantással csábítsad be a párodat annak reményében, hogy neki is jó napja lesz. Egy kiegészítő, ruha, cipő megvételének indokoltságát pedig magadban három percen belül el tudod dönteni, és ne kezdeményezzél egy felesleges politikai pro-kontra párbeszédet. Hidd el, a pasidat jobban érdekli, hogy mi lesz este a vacsora és hogy este párban vagy egyedül lesz- e szex.

Végül a talán az egyik legfontosabb dolog:

– Intimitás és szeretkezés. Az értelmesebb réteg ebben bizonyára egyetért. Az élet nem pornófilm, annyi extrémitást várj a másiktól, mennyit te is tudsz neki adni és távolabbiakban itt vissza is térnék a hálószoba titok pontra.