Mit akarnak a nők?

Egyre több barátom szingli. Hölgy ismerőseim erőteljesen panaszkodnak fajtársaimra, hogy azok sokszor több szeretetet adnak a koszos zoknijuknak, mint nekik. Pedig ők mossák ki azt, és nem kis kihívás, akárcsak sok esetben az alsógatyák tisztán tartása.

mit-akarnak-a-nok-valaszok-egy-ferfitol_369a452425aaa38ce6fc98b7811cfdc1.pngSzóval „régiújérzések” kerítettek hatalmukba az elmúlt napokban, mikor munka közben újra el kezdtem figyelni a különbséget (ezért köszi mindenkinek) a lányok-fiúk, csajok-pasik és a nők-férfiak párosok között.

Amit fontosnak tartok, még mielőtt Coelho-i magaslatokba repülnék: ”Nőnek lenni, csak egy férfi mellett lehet.” –  na igen ez tény, de büdös nagy tény fordítva is. Csak az utóbbi nem kap akkora hangsúlyt. De azért most, mégiscsak meglököm a nők szekerét.

Szeretnék néhány tippet adni az elkanászodott kanoknak, hogy visszataláljanak az ösvényre, és csaj helyett nőt találjanak maguknak. (Hidd el az utóbbi még a zoknit és az alsógatyát is jobban mossa.)

Rengeteg barátnőmmel beszélgettem arról, hogy szerintük milyenek a férfiak. Mindenekelőtt, vegyük sorba általánosítva, hogy a nők szerint miben van a férfi sava-borsa (jaj de szép szó).Íme a meglátásuk:

A férfi szeret enni, inni, és a nőket szereti (egyes eltérő modelleknél lehet más megoldás. Pl.: egy másik férfi, legrosszabb esetben saját maga), lelkesen űzi a sportokat és mindent megdug, ami az útjába kerül. Lételeme a haverozás és az oktalan féltékenykedés, főleg akkor, ha tudja, hogy nem csak kosz, hanem vaj is van a füle mögött.

Amit hiányolnak tőlünk/belőlünk férfiakból a nők:

-Figyelmesség – elkeseredettebb nőknél ez a vágy már akár egy ótvar ajtó kinyitásában is beteljesülhet. Mivel egyes egyedek egész nap tudnak bicepszezni a teremben, vagy sört emelni a szájukhoz, ez az új a mozdulatsor nem jelenthet túl nagy kihívást számukra. Próba szerencse.

-Érzelmek kimutatása – persze nem kell elsírni magunkat, mikor meglátjuk a nagy Őt, de ha érzed, hogy van mondanivalód számára, akkor büfögjed ki valami kulturált formában. Használj rég elfelejtett szavakat. Vállald a rizikót, hogy férfi leszel. Itt legyél vagány, ne a presszóban. Ki tudja lesz e még lehetőséged arra, hogy elmond neki: Ő a legszebb a világon. És ha ő nő, ezt értékelni fogja…bókolni tudni kell, gyakorolj magaddal a tükör előtt úgy, mintha csak magadat dicsérgetnéd a konditeremben. Tutira menni fog.

-Becézés – jó ez meg minden, mert becézni kell! Csak ne mindig ugyanazokat a rohadásig elcsépelt neveket használd (cica, szívem, szerelemem, életem, drágám stb.). Ciki volt régen is, ciki most is, és ciki lesz ha kiderül, hogy férfiként középhőmérsékletű az IQ-d, a kreativitásod nulla és az elmúlt harminc évben csak is karra edzettél, de agyra semmit sem. Legyél kreatív. Nem nehéz, ragadjál ki a nőből egy darabot..

-Hálószoba titok – szép remény, hogy létezik bármelyik félnél is… próbáld meg te kiépíteni ezt, hidd el, lehet benne valami új érzés. És mennyivel jobb, ha a haverok nem tudják, hogyan tologatjátok a bringát a Nővel.

-Figyelem – ez nem összekeverendő a figyelmességgel. Ha te elvárod, hogy “csajod” (véletlen sem a párod, barátnőd, szerelmed stb.) tudja, hogy melyik sör a kedvenced, és a bontott palack malátaszörpödet a jobb kezedhez rakja meccsnézés közben, akkor tanuld már meg az anyja vagy legjobb barátnője nevét végre! Nem kell őket szeretni, csak tudd, kiről van szó mikor róluk beszél.

-Család – a családot senki sem választhatja meg. Ha nem jön be a családja, ne rá haragudjál. Inkább alapítsál vele olyat, amire te vágynál. Ki tudja, hátha jobb lesz a közös jövőtök, mint a múlt hétvége az anyósnál.

-Szőrös dögök és a gyerek csapda – nem, nem, nem és nem. Állatokat szeretni kell. A csigát átvinni az úton, nem eltaposni. De állat az állat, a gyerek az gyerek. Ne vágd ki magad azzal, hogy inkább veszel neki egy kutyát. Persze hogy rábólint a Nő erre a kártyádra, hiszen genetikailag bele van kódolva: a pici szőrös izéket szeretni kell (ezért van még veled). Ha nem állsz készen férfiból apává válni, inkább mondd meg neki. Ha szeret, megérti. Ha nem szeret, akkor meg mindegy.

-Tökéletesség – a párodtól annyira várd el, hogy reggel vagy este munka után tökéletes legyen, mint amennyire te az tudsz lenni az Ő számára. Más szépnek látni reggel valakit, és más szépnek/ tökéletesnek lenni. Ha férfi vagy, tudod mi a dörgés. Talán láttál már szépnek valakit reggel. Ha nem, kurvára sajnállak.

-Igényesség – ne légy kancsó-macsó. Ez olyan dolog, mint amikor azt mondjak: az őrültet a zsenitől egy hajszál választja el. Arany középút a titka mindennek.

-Lemondás – tudjál áldozatot hozni érte. Hidd el hálás lépés. A Nő is azt teszi, mikor részegséged ellenére az ágyba kísér, levetkőztet és betakar… és még melléd is fekszik, tűrve a belőled áradó pia szagot.

Végül a talán az egyik legfontosabb dolog:

-Intimitás és szeretkezés. Az élet nem pornófilm, annyi extrémitást várj a másiktól, amennyit te is tudsz neki adni, és távolabbiakban itt vissza is térnék a hálószoba titok pontra.

Zárásaként egy gondolat: Szeretem a vajas kiflit és kéne egy jót forró csokizni.